top of page
  • editormochovska

Přivítání v novém školním roce

V Praze dne 21. 8. 2023


Vážení a milí,


v pondělí 4. září začíná nový školní rok 2023/2024.

V průběhu prázdnin došlo ve škole k několika změnám. Vyměnili jsme střechy na obou hlavních budovách, protože byly v havarijním stavu. Oprava střech se bohužel protáhne do září, ale řemeslníci i my se budeme snažit, aby to nijak neomezilo chod školy. Protože nám odešli někteří žáci z osmé třídy, budou jen dvě deváté třídy a někteří tedy budou mít nové spolužáky a kamarády. Po mnoha letech budeme mít dvě první třídy, každá bude v jiné budově, ale 4. 9. v 8,15 by se obě paní učitelky setkaly s dětmi i rodiči na dvoře u zadní budovy. V prvním pavilonu (blíž k bráně) budou mít novou třídu i žáci druhého ročníku.

Věříme, že v letošním roce děti čekají jen samé příjemné zážitky.

V pondělí 4. 9. 2023 se všichni setkáme ve škole v 8,15 hodin. První den budou děti ve škole pouze do 9 hodin a dostanou všechny důležité informace. Poté bude možné zajít na první oběd do školní jídelny. Tento den budete moci přihlásit své děti do družiny a do školní jídelny (pokud tak neučiníte už poslední týden v srpnu, kdy bude k dispozici vedoucí školní jídelny). Družina bude mít čtyři oddělení, bude zde moci být až 50 dětí. V případě vyššího zájmu než je kapacita družiny, upřednostníme mladší děti a děti zaměstnaných rodičů. Na webu najdete nový řád školní družiny, nově přijímáme žáky 1. – 3. ročníku ZŠ a 1. – 10. ročníku ZŠS.

První den si děti nemusí do školy brát nic, jen dobrou náladu, radostné očekávání nových zážitků. Děti prvních ročníků určitě rády přijdou se svou novou aktovkou.

S rodiči se rádi setkáme 13. 9. 2023 v 16,30 hodin v jídelně školy, kde proběhnou i volby zástupců rodičů do školské rady a posléze ve třídách s třídními učiteli.

Přeji krásné zbývající prázdninové dny a těším se na setkání v září.


S pozdravem

Iva Švandová

ředitelka školy

423 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Velikonoce

bottom of page